Подарете си витамините,
от които се нуждаете!

Умора, стрес и VITAMIN’22

dilka on авг., 04, 2019

Повишете ефективността, концентрацията и интелектуалните си способности!

 

Изпитите за завършване на средно образование, приемните изпити за висше  и тежките семестриални изпити по време на обучението…

Когато се подготвяте за тях, поставяте завишени изисквания към Вашите познавателни функции! По време на тези дни, тревожността и стресът засягат хиляди ученици и студенти.

За да успеете да се подготвите максимално добре, трябва да увеличите енергията си, нивото на концентрация и да подобрите паметта си. По този начин ще успеете да се възползвате оптимално от периода за преговор, както и ще намалите тревожността и притеснението. Така по време на изпита, ще сте в най-добрата си форма, психически подготвени и съсредоточени.

Работата, забързаното ежедневие и множеството задачи с кратки крайни срокове, ни подлагат на периоди на стрес и напрежение. В тези периоди физическите и умствени изисквания са идентични с тези на учениците и студентите.

Проблемите с паметта и концентрацията могат да се появят във всяка възраст. Те се проявяват с трудности в обучението и пропуски в паметта по време на периоди на умора и стрес, намаляване на нивата на концентрация и др. В тези неприятни ситуации, храненето може да изиграе значителна роля за поддържане и подобряване на тези функции.

Освен разнообразна и балансирана диета, често организма ни има нужда от  допълнителни елементи за подобряване на мозъчната функция, които ще подпомогнат в борбата с умората и стреса.

Да обобщим – в тези периоди, всеки от нас се нуждае от пълен прием на Витамини от група В (за концентрация, нормално функциониране на нервната система и метаболизма), магнезий (който също допринася за нормалното функциониране на нервната система), както и Витамин С – за жизненост.

В състава на VITAMIN’22 CAFFEINE + са включени най-добрите активни съставки, които допринасят за оптимизиране на интелектуалните способности. Този продукт е специално предназначен за ученици, студенти и хора с натоварено ежедневие.

VITAMIN’22 CAFFEINE + съдържа 9  витамина, магнезий, кофеин и таурин:

 • Витамини В2, В3, В6, В12, Витамин С, както и магнезий, които помагат за намаляване на умората.
 • Витамин В3 и магнезият играят важна роля в енергийния метаболизъм
 • Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система, като подпомага паметта, мисловните процеси и концентрацията.
 • Витамин С участва в подобряването на функциите на имунната система и укрепва естествените защитни сили на организма.
 • Кофеинът помага за намаляване на умствената умора, повишаване на бдителността и подобряване на концентрацията.

VITAMIN’22 CAFFEINE + се предлага под формата на разтапящи се в устата сашета, подходящи за директна употреба, които осигуряват максимално бързо усвояване от организма.

Ето и някои допълнителни съвети от нас, които ще подпомогнат действието на хранителните добавки и цялостното функциониране на организма Ви – за максимално бързи и ефективни резултати:

 • Спазвайте добра хигиена
 • Осигурявайте на организма си достатъчно количество сън
 • Придържайте се към балансирано и здравословно хранене
 • Извършвайте ежедневна физическа активност
 • Слушайте тялото си и отделяйте достатъчно време за почивка
 • По-чист въздух, по-дълъг живот! Проветрявайте редовно помещенията в дома и офиса си, както и си осигурявайте прием на чист въздух през деня
Следваща статия

Ацерола, Витамин C и Vitamin’22

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван

Име:
Email:
Уебсайт:
Коментар:

Добавено в количка!

Виж количка
X